Meer weten? Reserveren?


Contact

Bel: 0527 203 791
Mail: info@hetproeflab.nl

Adres

Voorsterweg 34, 8316 PT Marknesse

Openingstijden

Maandag t/m donderdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur
Toiletten zijn geopend

Reserveren

Plaats direct uw reservering:

Direct reserveren
Routebeschrijving

Komt u van de Repelweg de Voorsterweg op, sla de eerste weg links af, volg de weg rechts aanhoudend tot de grote parkeerplaats. Links de parkeerplaats af om naar het ProefLab// en het Deltawerk// te lopen.

Menu
Groepen

Maandag t/m donderdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
br>Vrijdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur
Vanaf 5 juni ook weer binnen geopend!

Toiletten zijn geopend

Met een groep naar het Waterloopbos

Komt u met een grotere groep en wilt u zeker van zijn dat er plaats is in Het ProefLab//, dan kunt u contact met ons opnemen en dan reserveren wij plaats voor u in ons restaurant. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke lunch of gezellig diner.
Tevens is het voormalig bezoekerscentrum De Werkplaats ook te huur voor groepen. Download de informatie over huur en catering hier.
Informatie De Werkplaats

In combinatie met ...

Heeft u zich opgegeven van één van de activiteiten van Natuurmonumenten in het Waterloopbos en u wilt vooraf of achteraf wat eten of drinken, dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Kijk op de site van Natuurmonumenten voor het actuele aanbod van workshops en gidstochten.

Voor ieder gezelschap

Ook voor bedrijfs-, vrienden- en familie-uitjes kunt u bij ons terecht. Met op de achtergrond het Waterloopbos, kunt u bij ons genieten van het eten en drinken in Het ProefLab// en kunnen wij een leuke activiteit voor u regelen. Zo kan er vanuit De Strandhoeve een gave outdoor-activiteit geregeld worden of bij Natuurmonumenten een rondleiding door het Waterloopbos.

Voor vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.