Met in julienne gesneden komkommer en crostini
Wisselende soep geserveerd met crostini
Met gemengde sla, augurk en uienmayonaise
Met sla, ui, tomaat, komkommer, mosterdmayonaise
Met truffelmayonaise
Met mosterdmayonaise
Met tomaat, pesto en mozzarella
Met parmezaanse kaas
Mosterdsoep, salade met pittige kip en een kroket
Met crème fraîche, spianata romana, vijgencompote en limoencrème
In een pittige marinade langzaam gegaarde kip met gemengde sla, jalapeño, uienmayonaise en sesamzaadjes
Met banaansjalotjes, gemengde sla en aioli
Met guacamole, tomatensalsa, gemengde sla, truffelmayonaise en zoetzuur van komkommer
Met walnoten met honing, gemengde sla en zuurtjes
Met in tandoori-kruiden gemarineerde zalm, gemengde sla, limoencrème en zoetzuur van komkommer
Met komkommer, banaansjalot, tomaat, augurk en mosterdmayonaise
Gebakken halloumi, tomaat, banaansjalot en gele bietenchips
Met jus van sjalot, salade, friet van Brasserie AanDeel met parmezaan, truffelmayonaise en bosui
Op een meergranenbol met zoetzuur van komkommer en limoencrème, salade en friet van Brasserie AanDeel
Met stroop en poedersuiker
Met tomatensalsa
Friet van zusterbedrijf Brasserie AanDeel
Friet van zusterbedrijf Brasserie AanDeel
Friet van zusterbedrijf Brasserie AanDeel
Friet van Brasserie AanDeel met parmezaanse kaas, truffelmayonaise en bosui
Friet van Brasserie AanDeel met runderstoofvlees en bosui
Onze keuken werkt veel met verse, lokale en huisgemaakte producten. De invulling van een gerecht kan daardoor iets wijzigen. We serveren standaard bruin brood. We hebben glutenvrij brood in huis waardoor veel gerechten ook glutenvrij zijn te maken. Vragen over allergenen? Stel ze ons gerust.
Vegetarisch (mogelijk)
Veganistisch (mogelijk)
Glutenvrij (mogelijk)
Geef je dieetwensen aan bij je bestelling!
Lunchen bij Het ProefLab// in Marknesse. Op deze prachtige locatie in het bos, vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk te werken met streekproducten. De omgeving heeft zoveel lekkers te bieden, daar maken we graag gebruik van!
Bijvoorbeeld verse groenten van EKO-boerderij ‘de Eerste’, Wijn van wijnboerderij Maronesse, groente uit eigen groentetuin en vlees uit de Weerribben. Zoveel mogelijk biologisch en zonder toevoegingen, dat proef je terug in onze gerechten.
Maandag | 10:00 - 17:00 |
Dinsdag | 10:00 - 17:00 |
Woensdag | 10:00 - 17:00 |
Donderdag | 10:00 - 17:00 |
Vrijdag | 10:00 - 17:00 |
Zaterdag | 10:00 - 17:00 |
Zondag | 10:00 - 17:00 |