Meer weten? Reserveren?


Contact

Bel: 0527 203 791
Mail: info@hetproeflab.nl

Adres

Voorsterweg 34, 8316 PT Marknesse

Openingstijden

Maandag t/m donderdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur
Toiletten zijn geopend

Reserveren

Plaats direct uw reservering:

Direct reserveren
Routebeschrijving

Komt u van de Repelweg de Voorsterweg op, sla de eerste weg links af, volg de weg rechts aanhoudend tot de grote parkeerplaats. Links de parkeerplaats af om naar het ProefLab// en het Deltawerk// te lopen.

Menu
Paviljoen Het ProefLab

Maandag t/m donderdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
br>Vrijdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur
Vanaf 5 juni ook weer binnen geopend!

Toiletten zijn geopend

Proef zélf

Welkom bij ons restaurant Het ProefLab//


Ondanks dat het Restaurant op het moment gesloten is, hoeft u onze lekkere gerechten niet te missen!
Op dit moment kunt u bij onze To-Go in het Waterloopbos de heerlijkste dranken en gerechten kopen om op een rustig plekje in het bos van te genieten.
Zoek een mooi plekje op en geniet van heerlijke koffie met vers huisgemaakt gebak of een rijkelijk belegd broodje. Neem voor een stevige wandeling de goed gevulde picknicktas mee op pad.

Groet, Team van Het ProefLab//

Onze geschiedenis

Eind september 2018 hebben wij onze deuren geopend in het Waterloopbos. In het Paviljoen is restaurant Het ProefLab// en het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten gevestigd. Het Paviljoen bevind zich naast het Deltawerk monument. Dit geeft een prachtige locatie voor een heerlijk kopje koffie, voor of na een mooie wandeling door het Waterloopbos.


Naast een kopje koffie met overheerlijk huisgemaakt gebak kunt u bij ons ook terecht voor een lunch of een drankje met heerlijke bittergarnituur. Onze keuken werkt veel met verse en huisgemaakte producten, vaak ook aan het seizoen gebonden. De menukaart zal regelmatig veranderen door de seizoenen heen. Genoeg om te blijven proeven!


De naam Het ProefLab// komt voort uit een creatief proces. Van 1951 tot 1996 was het waterloopkundig laboratorium 'De Voorst' gelokaliseerd in het huidige Waterloopbos. Hier werden proeven op schaal uitgevoerd om waterbouwkundige kennis te verkrijgen. Bij ons in het restaurant kunt u natuurlijk ook van alles proeven. Deze woordspeling heeft geleid tot de naam ProefLab. De twee // staan symbool voor de betonnen panelen die in het Deltawerk// schuin zijn gezet.


Paviljoen Het ProefLab// is rolstoeltoegankelijk.