Meer weten? Reserveren?


Contact

Bel: 0527 789780
Mail: info@hetproeflab.nl

Socials
Instagram
Facebook

Adres

Voorsterweg 34, 8316 PT Marknesse

Openingstijden

Ma // Di 10:00u – 17:00 (aangepaste lunchkaart)
Woe // Do 10:00u – 17:00
Vr // Za // Zo 10:00u – 20:30 (diner op reservering)

Reserveren

Ma // Di 10:00u – 17:00u (aangepaste lunchkaart) Woe // Do 10:00u – 17:00u Vr // Za // Zo 10:00u – 20:30u (diner op reservering)

Plaats direct je reservering:

Direct reserveren
Routebeschrijving

Kom je van de Repelweg de Voorsterweg op, sla de eerste weg links af, volg de weg rechts aanhoudend tot de grote parkeerplaats. Links de parkeerplaats af om naar het ProefLab// en het Deltawerk// te lopen.

Menu
Dinerkaart (vrijdag, zaterdag en zondag)
Openingstijden

Ma // Di 10:00u – 17:00u (aangepaste lunchkaart)
Woe // Do 10:00u – 17:00u
Vr // Za // Zo 10:00u – 20:30u (diner op reservering)

Proef zélf

Diner serveren wij op vrijdag, zaterdag en zondag. Graag van tevoren even reserveren via de rode 'reserveren' button in het menu.Doordat we veel samen werken met ondernemers uit de regio, hebben wij veel seizoensgerechten op de kaart. De kaart wisselt regelmatig, zodat er altijd wat te proeven blijft! Bekijk het menu hieronder.Dineren bij Het ProefLab//. Zoek je een restaurant op een unieke locatie? Paviljoen Het ProefLab// zit gevestigd in Rijksmonument het Waterloopbos in Marknesse. Een fotogeniek en populair bos waar je restanten van het onderzoek naar de Deltawerken vindt. Ook zijn er andere waterwerken van exotische plekken zoals de haven van Lagos, de Maasvlakte en de haven van Rotterdam op kleinere schaal. Het bos is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Ná je wandeling genieten van een heerlijk diner? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Eten
Lekker uit eten bij Paviljoen Het ProefLab// in Marknesse. Ieder weekend zijn we geopend voor diner. De chef maakt gebruik van veel lokale, biologische producten en steelt de show met een mooie presentatie van de gerechten. We heten natuurlijk niet voor niks Het ProefLab//! Kom je binnenkort eens bij ons eten? Proef het bij Het ProefLab//.

Vegetarisch en veganistisch
Zoals je misschien hebt gezien bestaat onze menukaart uit allerlei lekkere gerechten. Niet alle gerechten zijn vegetarisch of veganistisch, maar daar hebben wij dé oplossing voor! Zie je een geel, groen of bruin icoontje achter een gerecht op de kaart staan? Kan je het gerecht vegetarisch, veganistisch of glutenvrij bestellen. Geen enkel punt voor onze keuken en altijd een aangename verrassing. Zo is er voor iedereen iets lekkers. Vegan of vega, of toch vlees of vis? Jij bepaalt!

Reserveren
Onze locatie ligt midden in het bos en is een paar honderd meter van de parkeerplaats verwijderd. Van tevoren reserveren is gewenst. We zijn iedere vrijdag, zaterdag en zondag open om lekker te dineren. Reserveren kan via de rode button of bel 0527 789780.